Met Stichting Zo Hoort Het naar Avonturenpark Valdeludo

05-06-2013 algemeen

Ga jij op zaterdag 8 juni 2013 met Stichting Zo Hoort Het mee naar avonturenpark Valdeludo? Een uitje voor dove en slechthorende kinderen en kinderen met een CI. Broertjes, zusjes en ouders zijn ook van harte welkom.

Er zijn vrijwilligers aanwezig en verder zijn er ook gebarentolken aanwezig. De ouders kunnen dus ondertussen ervaringen met elkaar delen.

Meld je nu aan!
Aanmelden is verplicht. We horen graag met hoeveel volwassenen en kinderen (incl. de namen) u komt en wat de leeftijd van de kinderen is (dan kunnen we daar rekening mee houden). Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar aanmelden@zohoorthet.nl t.a.v. Maureen Arets.

Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar is dit uitje gratis. Aan de volwassenen vragen we een bijdrage van €5,50 per persoon.

Locatie
Avonturenpark Valdeludo, Bandertlaan 9, 6101 NL  Echt

Meer informatie
Mail voor meer informatie naar secretaris@zohoorthet.nl.

Over Stichting Zo Hoort Het
Stichting Zo Hoort Het organiseert activiteiten, workshops en netwerken om daadwerkelijk iets te kunnen betekenen voor dove en slechthorende kinderen en jongeren, hun ouders en de   professionals die met hen werken. De Stichting wil graag kinderen en jongeren met elkaar in contact brengen om nieuwe vriendjes te maken, te praten, te gebaren en omdat het leuk is!
Ouders hebben tijdens de activiteiten de mogelijkheid om op ontspannen manier ervaringen uit te wisselen. Alledaagse dingen zijn voor dove en slechthorende kinderen namelijk vaak net even iets anders.


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen