Nieuwe waterdichte accessoire voor CI-spraakprocessor van MED-EL

14-01-2016 algemeen

advertorial

Met de WaterWear, de nieuwe waterdichte accessoire van MED-EL, kunnen dragers van een cochleair implantaat voortaan ook in waterrijke omgevingen blijven horen en genieten van geluid.

De WaterWear is een volledig waterdicht hoesje voor een MED-EL SONNET, OPUS of RONDO audioprocessor. Of u nu een duik maakt in het zwembad of in de zee: de WaterWear maakt het dragen van een audioprocessor in water mogelijk.

De WaterWear is ontwikkeld om in elke situatie optimaal te kunnen horen, of het nu zoet, zout of chloorwater betreft. Elke watersport is mogelijk, bovendien is de WaterWear opnieuw te gebruiken.

De audioprocessor wordt water- en luchtdicht in de WaterWear opgeborgen. Zowel accu’s, zilveroxide of 675 alkaline batterijen kunnen gebruikt worden in combinatie met de WaterWear. De WaterWear zit vanaf heden in elke processorkit. Heeft u al een CI van MED-EL, dan kunt u de WaterWear ook los bestellen bij uw MED-EL Care Center.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met MED-EL Care Center Nieuwegein via: office@nl.medel.com, 085 -7600167 of kijk op www.medel.com.


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen