Oorakel opent vestiging in Leeuwarden

19-09-2005 algemeen

Deze zomer heeft Oorakel informatie en advies een nieuwe vestiging gestart in de Friese hoofdstad Leeuwarden. Iedereen kan hier elke dinsdag van 9.00 tot 17.00 uur terecht met vragen over slechthorendheid, doofheid en hulpmiddelen.

Informatie en advies

Oorakel is een informatiecentrum met zes vestigingen in Noord- en Midden Nederland. De vestingen hebben een hulpmiddelenruimte met alle hulpmiddelen voor slechthorenden en doven. Bezoekers kunnen alles bekijken en uitproberen, en zo -samen met de adviseur- zelf bepalen wat de beste oplossing is. Alle dienstverlening van Oorakel is gratis.

Leeuwarden

De vestiging in Leeuwarden is gevestigd in Greunshiem aan de Tjotterstraat 16 in Leeuwarden. Er wordt nauw samengewerkt met lokale organisaties, zoals de FCDS, audiciens en het audiologisch centrum. Renske Zonneveld, adviseur in Leeuwarden, beheerst Nederlands met Gebaren (NmG). De vestiging is rolstoeltoegankelijk.

Geen afspraak

De vestiging in Leeuwarden is open op dinsdagen van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt bellen, faxen, mailen of langskomen. Een afspraak maken is niet nodig, maar geeft u wel zekerheid op de afgesproken tijd geholpen te worden.

Oorakel Leeuwarden

Locatie Greunshiem

Tjotterstraat 16, 8937 AS Leeuwarden

Tel: 058 – 213 4776, teksttel : 058 – 299 0632

Fax: 058 – 215 9424

E-mail: leeuwarden@oorakel.nl

Internet: www.oorakel.nl


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen