Phonak opent informatiecentrum voor slechthorende volwassenen en ouders van slechthorende kinderen

29-12-2016 algemeen

Phonak start met kleinschalige informatiebijeenkomsten voor de consument die behoefte heeft aan meer uitgebreide informatie over hoortoestellen en accessoires dan mogelijk is bij zijn of haar eigen audicien.

Er is maandelijks een bijeenkomst waarin Phonak consumenten informeert over de nieuwste Phonak hoortoesteltechnieken en oplossingen voor de tv en telefoneren. Maar ook het spraakverstaan in gezelschappen staat centraal, de grootste uitdaging voor elke hoortoesteldrager. Hiervoor wordt de Roger apparatuur live gedemonstreerd, een universele oplossing die met elk merk hoortoestel/CI/BAHA te combineren is. 

De bijeenkomsten zijn dan ook voor elke consument, niet alleen Phonak hoortoesteldragers. Na een centrale presentatie is er alle ruimte voor uw vragen over uw persoonlijke situatie. Er zijn ook een aantal speciale bijeenkomsten gepland voor ouders van slechthorende kinderen, waarvan 27 januari a.s. de eerste is.

Data een aanmelden
Deelname is gratis, het aantal plaatsen is beperkt. Meer informatie en alle data voor 2017 vindt u op www.phonakinfocentrum.nl


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen