Werk zoeken met Grow2Work & Werkpad

08-04-2015 algemeen

Op donderdag 23 april 2015 organiseert Grow2work, onder leiding van onze ambassadeur Claire Meijer, een informatieve bijeenkomst samen met Werkpad in Sint Michielsgestel.

Woon jij in Brabant, Limburg of Zeeland en kun je vaak niet naar een bijeenkomst van Grow2work omdat het te ver weg is? Pak nú je kans.

Tijdens deze bijeenkomst vertellen Claire en Bert van Lith (Werkpad) jullie over wat Grow2work en Werkpad kunnen betekenen voor dove en slechthorende werkzoekenden. Ook is er een leuke workshop: "Later als ik groot ben, wil ik worden…." waarin je samen ontdekt wat jij nou eigenlijk precies nodig hebt om jouw doel (= je droombaan) te bereiken!

Inloop: 14.30 uur
Start: 15.00 uur
Einde: 17.30 uur
Locatie: kantoor Werkpad, Theerestraat 42, Sint Michielsgestel

Er is een tolk NGT en een schrijftolk aanwezig.

Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen aan info@grow2work.nl met daarin je naam, leeftijd en of je doof of slechthorend bent.

 

Grow2work is een community van werkende en werkzoekende doven en slechthorenden. Grow2work is bedoeld als een platform waar mensen ervaringen en tips rondom werk kunnen uitwisselen. Grow2work is een gezamenlijke project van de landelijke belangenorganisaties van doven en slechthorenden.


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen