Win kaartjes voor de Kinderen voor Kinderen Superworkshop met gebarentolk

06-10-2020 algemeen

Heb jij altijd al willen dansen met de echte dansdocenten van Kinderen voor Kinderen? Dan is dit jouw kans! Dans mee en leer alle danspasjes van je favo Kinderen voor Kinderen-hits. En het leuke is, Doof.nl mag twee vrijkaartjes weggeven. Ben jij erbij?

Kinderen voor Kinderen bestaat 40 jaar en dat vieren ze bij Beeld en Geluid! Natuurlijk geheel ‘corona-proof’. Dus grijp je kans en kom in de herfstvakantie nog een laatste keer naar de experience. Tijdens de herfstvakantie van zaterdag 10 oktober t/m zondag 25 oktober zing en dans je op de leukste Kinderen voor Kinderen-hits en ontmoet je jouw idolen. Kijk naar de mooiste fragmenten of ga op de foto met jouw favoriete koor uit de afgelopen 40 jaar.

Superworkshop dans met gebarentolk
Op 13 oktober om 11:30 uur is een gebarentolk aanwezig voor dove en slechthorende kinderen vanaf zes jaar. De workshop duurt zo’n 45 minuten. Let op: papa’s en mama’s mogen bij de workshop niet mee naar binnen.

Win kaarten!

Wat kun je winnen?
– 2 kindertickets voor de dansworkshop met gebarentolk
– 2 entreetickets voor Beeld en Geluid voor kinderen
– 1 entreeticket voor Beeld en Geluid een volwassene (ouder / begeleider)
Wil jij deze kaartjes winnen? Stuur dan uiterlijk 9 oktober een email naar redactie@doof.nl. Als je gewonnen hebt, ontvang je van ons een bericht.
Geen kaartjes gewonnen, maar wil je wel graag deelnemen? Koop dan snel je kaartje en reserveer daarmee een plekje voor de dansworkshop! Kijk op de website van Beeld en Geluid voor meer informatie over kaarten en deelname.

Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.