Phonak Marvel hoortoestel is het Zwitserse zakmes voor de slechthorende

04-12-2018 hooroplossingen , techniek & ontwikkeling

Hoortoestellen zijn de afgelopen jaren uitgebreid met veel innovaties voor meer gebruiksgemak en geven daarmee flink meer tevredenheid. De nieuwe Phonak Marvel hoortoestellen zijn een multifunctioneel wonder die een uitzonderlijke geluidskwaliteit combineren met alle innovaties uit de branche van de afgelopen jaren. 

 — Advertorial —

Zo zijn oplaadbare toestellen mogelijk, maar ook is je mobiele telefoon direct te koppelen met je hoortoestellen, zonder noodzaak van een los kastje om de hals. Door deze directe verbinding kunnen telefoongesprekken en muziek direct naar de hoortoestellen gestreamd worden. Ook voor de TV is dat mogelijk. Maar deze functies waren nog niet samen in één model te vinden. Hierdoor moest je als consument kiezen, en genoegen nemen met een compromis. Phonak Marvel maakt hier nu een einde aan.

Multifunctioneel

Phonak Marvel is het eerste hoortoestel dat een uitzonderlijke geluidskwaliteit combineert met oplaadbare techniek en direct kan streamen vanaf iedere smartphone, tablet en TV, ongeacht het merk (Apple, Android etc). Phonak Marvel is een multifunctioneel wonder, het Zwitserse zakmes voor de slechthorende. Waar andere fabrikanten aangaven dat Bluetooth niet in een hoortoestel ingebouwd kon worden vanwege een te hoog stroomverbruik, is het de Zwitsers dus gelukt! En wel met een normaal stroomverbruik. Phonak is daarmee de eerste die echte universele connectiviteit biedt voor letterlijk miljarden apparaten van consumentenelektronica.

Rijke luisterervaring

Phonak is bekend om haar eersteklas geluidskwaliteit en goed spraakverstaan. De basis hiervan wordt gevormd door AutoSense OS, de meest geavanceerde automaat in de branche. Phonak voorzag vele jaren geleden al dat hoortoesteldragers niet voor elke situatie zelf een ander programma willen kiezen via het drukknopje op het hoortoestel. Als slechthorende wil je graag een hoortoestel dat dit zelf doet, en het juiste programma op het juiste moment activeert.

Phonak heeft bijna 20 jaar ervaring met automaten, en de AutoSense OS 3.0 is dan ook het resultaat van vele jaren doorontwikkeling. Het toestel biedt uitmuntende geluidskwaliteit vanaf de eerste aanpassing, beter spraakverstaan in rumoer, minder luisterinspanning in rumoer en een rijke geluidservaring tijdens het streamen van muziek of TV-programma.

Volle dag

Ook op gebied van oplaadbaarheid biedt Phonak Marvel het meest geavanceerde toestel. Een volle accu biedt een volle dag luisterplezier en de accu heeft een levensduur van wel zes jaar. Tussentijds vervangen is dus niet nodig. Bovendien is er geen batterijlade meer, waardoor vocht en vuil minder kans hebben en de kans op storingen sterk afneemt.

Start een gratis proef bij een audicien in uw omgeving of kijk op www.phonak.nl/marvelcampaign voor meer informatie en verkooppunten.


Reacties

Er zijn 7 reacties Bekijk

Frans Rosink

G.a. Hr,mevr, heeft Phonak ook goeie resultaten met cross-link apperaten?, ik vraag dit omdat ik met m,n linkeroor doof ben, vg Frans

Anita

Zal wel flink wat kosten pffff…. resound had dit al. De resound linx 2 wordt nu helemaal vergoed door het ziekenfonds.

Gert-Jan

…” Waar andere fabrikanten aangaven dat Bluetooth niet in een hoortoestel ingebouwd kon worden vanwege een te hoog stroomverbruik, is het de Zwitsers dus gelukt! En wel met een normaal stroomverbruik. Phonak is daarmee de eerste die echte universele connectiviteit biedt voor letterlijk miljarden apparaten van consumentenelektronica….”

Onzin. Ik heb al twee jaar de Oticon OPN (met bewezen 30% beter spraakverstaan) met bluetooth. Ideaal met mijn Iphone en Ipad. Met batterijtjes doe ik ca. 6 dagen.

Kirby Harten

@ Frans Rosink: Mijn ervaring met de cross toestellen van Phonak zijn tot op heden erg positief.
@ Anita: De Resound Linx2 heeft een andere verbinding, dan de verbinding waar ze het over hebben bij de Phonak Marvel.
@Irene Camp: Op onlinehoortoestel.nl staan wat prijzen, hier een voorbeeld: https://onlinehoortoestel.nl/phonak-audeo-m90-rt/
@ Gert-Jan: Het klopt voor de smartphone en Ipad, maar wanneer u wil verbinden met andere apparaten heeft u daar de ConnectClip/TV Adapter voor nodig als het goed is. Bij de Phonak Marvel is dit niet meer nodig, een volledige draadloze ervaring dus.
De bewezen 30% spraakverstaan gaat over dat het hun eerste toestel is met 30% beter spraakverstaan dan hun eerdere uitvoeringen. (“Oticon Opn™ is a Bluetooth hearing aid that improves your ability to understand speech by up to 30%, compared to the previous generation of hearing aids”). Neemt niet weg dat de Oticon Opn hoortoestellen erg goede hoortoestellen zijn!

Gert-Jan

@ Kirby Harten: dankjewel voor je nuancering.
Ik merk op dat ik de “30% beter verstaan” van Oticon Opn in de praktijk samen met mijn audicien twee jaar geleden heb vergeleken met de toen nieuwste en vergelijkbare Phonak toestellen. Proefondervindelijk kon ik de stelling van Oticon onderschrijven waarna ik tot aanschaf ben overgegaan.

Peters

Dag, graag reageer ik even op bovenstaande reacties. Phonak Marvel is het enige hoortoestel dat direct kan streamen vanaf ALLE mobiele apparaten, incl android, iPhone etc. De enige voorwaarde is dat het mobiele apparaat (smartphone, tablet, computer etc etc) bluetooth heeft. Andere fabrikanten, zoals de resound linx, kunnen dit alleen met de Iphone (Apple) producten. Dit noemen we zgn made-for-iphone hoortoestellen. Zij kunnen dus niet direct streamen vanaf een android apparaat, daarvoor moeten ze nog een los streamer kastje om de hals dragen voor het telefoneren of een filmpje kijken vanaf een android tablet of windows tablet etc. Phonak heeft dus als enige een echt universele bluetooth verbinding: 80% van alle mobiele telefoons is android, iphone slechts 20%. Daar komt bij dat zij ook als enige hands-free bellen kan bieden: de hoortoestelmicrofoon vangt de stem van de slechthorende op en stuurt dat naar de telefoon door. Bij andere fabrikanten (zoals de Linx) moet de telefoon bij de mond gehouden worden. Dat wilde ik graag even toelichten. Gr, Roy Peters, Phonak medewerker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen